
قطعا برای شما هم پیش اومده که بخاطر کند بودن در آزمون ها و تست زنی، نتونستید به تراز و درصدهای مطلوب و درستی در هر آزمونی برسید. مثلا ممکنه توی خونه ریاضی بالای 70% بزنید اما توی آزمون بخاطر عملکرد کندی که دارید درصد ریاضیتون به 50 درصد برسه.
حالا چطور میشه کند بودن در آزمون رو از بین برد یا به حداقل رسوند؟
6 دلیل کند بودن در آزمون ها
برای افزایش سرعتتون در تست زنی خصوصا در آزمون ها باید دلایل کند بودن در آزمون رو بشناسید و سعی کنید به مرور اونهارو برطرف کنید.

1. دیر بخاطر آوردن مطالب
این که شما نتونید در حین جواب دادن به سوالات مطالب رو به سرعت به یاد بیارید، به خودی خود باعث کند بودن در آزمون ها میشه.
2. عدم تسلط
احتمالا به این دلیل که به مطالب مسلط نیستید این اتفاق میوفته. یعنی اونهارو دقیق مطالعه نکردید، به میزان کافی تست نزدید و مواردی از این قبیل میتونن باعث بشن که روی مطالب اشراف نداشته باشید. یعنی برای به یاد آوردنشون به زمان زیادی نیاز داشته باشید. که همین باعث کند بودن در آزمون ها خواهد شد.
3. زیاد بودن حجم مطالب
خیلی از داوطلب های کنکور نمیدونن که چطور باید مطالب رو به درستی خلاصه کنن و هر دفعه برای مرور مطالب کل متون رو از صفر میخونن. همین باعث میشه در جلسه آزمون هم یادآوری مطالب مهم و کلیدی سخت و زمانگیر بشه. همین موارد باعث کند بودن در آزمون میشه.
حتما یه سر یه محتوای خلاصه نویسی به سبک رتبه های برتر در کیمیاگرخونه بزنید.
4. عدم دسته بندی
دسته بندی کردن مطالبی که باید برای کنکور بخونیدشون به شما کمک زیادی میکنه که بتونید مطالب رو در کمترین زمان ممکن و بدون مشکل بخاطر بیارید.
توی محتوای خلاصه نویسی هم اشاره کردیم که میتونید با “درخت دانش” یا “درخت حافظه” مطالب رو به شکلی حرفه ای دسته بندی کنید. در نتیجه مشکل کند بودن در آزمون رو هم از بین ببرید.
5. مرور کم
این که بتونید به مرور هاتون در زمان های مناسب برسید قطعا همین کار کمک زیادی به شما میکنه که سرعت تر مطالب روبه یاد بیارید و در نتیجه مشکل کند بودنتون در آزمون ها رفع بشه.
6. تحلیل گزینه های آزمون
خیلی از داوطلب ها وقتی در یک سوال بین گزینه ها شک دارن، اونها رو تجزیه و تحلیل میکنن. یعتی به این فکر میکنن که کدوم گزینه منطقی تره و طراح ممکنه بهش توجه کرده بشه.
در حالی که گاها طراح به موارد خیلی بی اهمیت توجه میکنه پس بهتره از این روش برای رسیدن به جواب استفاده نکنید. چون امکان اشتباه در اومدن جواب زیاده. همچنین وقت شما خیلی گرفته میشه و همین کار مشکلاتی از قبیل کند بودن در آزمون رو به همراه داره.
1دیدگاه