برای اینکه بتونیم توی کنکور نتیجه مورد نظرمون رو بگیریم باید مهارت های زیادی توی زمینه های مختلف به دست بیاریم. مثل روش درست مطالعه دروس، روش درست تست زدن برای کنکور، تحلیل آزمون، هنر آزمون دادن، خلاصه نویسی و….. در درس های رشته انسانی درس فلسفه و منطق یکی از مهم ترین درس هاست و یادگیری درست مطالعه کردن این درس به ما کمک بسیار زیادی می کنه. برای اینکه بدونید چگونه باید این درس رو درست بخونیم در ادامه با ما همراه باشید.

بودجه بندی درس فلسفه و منطق در کنکور
ما در کنکور با ۲۵ سوال روبرو هستیم که از کتاب های منطق دهم، فلسفه یازدهم و فلسفه دوازدهم طراحی شدن. زمان پاسخگویی به این سوالات ۲۵ دقیقه ست؛ یعنی برای پاسخگویی به هر سال حدودا یک دقیقه زمان داریم. اکثر سوالات درس فلسفه و منطق تحلیلی و ترکیبیه اما سطح خیلی دشواری نداره و با کمی تلاش میتونیم درصد خوبی به دست بیاریم.
پراکندگی سوالات به این صورته که ما 9 سوال از منطق دهم و 6 سوال از فلسفه یازدهم و 10 سال از فلسفه دوازدهمه،اما نمیتونیم مثلا فلسفه یازدهم رو کنار بذاریم.چرا؟ چون همونطور که بالاتر برای شما مطرح کردیم در درس فلسفه و منطق با سوالات ترکیبی روبهرو هستیم. درنتیجه با کنار گذاشتن درس فلسفه پایه یازدهم به سوالات پایه دوازدهم هم نمی تونیم پاسخ بدیم. برای اینکه دقیقا متوجه منظورم بشید محتوای زیر رو تماشا کنید.
برای رتبه برتر شدن در کنکور باید چند درصد فلسفه و منطق بزنم؟
هرچند که برای اینکه شما توی کنکور رتبه ی خوبی به دست بیارید باید تقریباً تمامی درس هاتون سطح خوبی داشته باشه؛ اما با درصدی بین ۶۰ تا ۷۰ می تونیم به رتبه یک تا صد و برای رتبه ۱۰۰ تا ۵۰۰ بین ۶۰ تا ۵۰ درصد و برای رتبه بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ بین ۴۰ تا ۵۰ درصد نیازه. شاید اینجا برای شما سوال پیش بیاد که چرا توی این درصدها، درصد 90 تا 100 وجود نداره؟ جواب واضحه! به علت اینکه سوالات درس فلسفه و منطق به شدت ترکیبی هستن و قرار نیست ما به تمامی سوالات پاسخ بدیم. بلکه باید سوالات آسون رو از دشوار تشخیص بدیم و تنها به سوالات آسون پاسخ بدیم.
روش مطالعه ی درس منطق در کنکور انسانی
در درس منطق ما با ۴ نکته اصلی و اساسی روبروایم. اولین نکته اینه که در درس منطق به ترتیب خوندن دروس بسیار مهمه، مثل پله پله خوندن درس ریاضی.
نکته دوم هم اینکه درس منطق رو به عنوان یک درس حفظی نبینید.بلکه به صورت درس مفهومی نگاه کنید و سعی کنید که به صورت کامل منطق رو یاد بگیرید.
نکته سوم اینکه در درس فلسفه ترتیب دروس مهم نیست و می تونیم با هر روشی که می خواییم درس رو بخونیم.
و نکته چهارم اینکه توجه زیادی به جزئیات کتاب فلسفه داشته باشیم. این جزئیات مورد توجه ویژه طراحان کنکور برای طراحی سوالاتن.
چطور درس فلسفه و منطق را برای کنکور بخوانیم؟
برای مطالعه درست درس فلسفه و منطق اول باید کتاب درسی رو به صورت جامع و کامل با توجه ویژه به جزئیات بخونیم. در ادامه سراغ مطالعه یک درسنامه تکمیلی میریم که بتونه جزئیات رو برای ما واضح تر بیان کنه. (پیشنهاد کیمیاگر اعظم : کتاب فلسفه و منطق از انتشارات مشاوران) در مرحله سوم سراغ تست تشریحی و انتقال نکات تست ها به داخل کتاب میریم و بعد سراغ تست تستی و نکته نویسی و خلاصه نویسی . در ضمن یادتون باشه که نوشداروی کیمیاگری در درس فلسفه و منطق تعداد بالا تست و در ادامه نکته برداری از تست ها در کنار یادداشت نکات و خلاصه نویسیه.
ارسال پاسخ