من وقتی شروع به درس خوندن میکنم باید یه پاراگراف رو ده بار بخونم، بعد باز هم حس میکنم بلد نیستم.با اینکه چند برابر بقیه دانش آموزا وقت گذاشتم، این مساله باعث شده هم اعتماد به نفسم کمتر بشه هم کند تر درس بخونم. نمیدونم برای اینکه با این حس مقابله کنم باید چیکار کنم؟ اصلا این کار وسواس مطالعاتی هست یانه؟
اگه شما هم درگیر این مشکل هستید پس با ما همراه باشید.

اصلا وسواس مطالعاتی چی هست؟
وسواس مطالعاتی یه قسمت از اختلال وسواس فکری عملی ( ocd) هست که فرد افکار مزاحمی به طور ناخواسته به ذهنش میاد. بعد فرد اقداماتی برای اینکه از این افکاری که تولید اضطراب و تنش در فرد می کنه دور بشه، انجام میده؛ مثل این فکر که تو درس ها رو یاد نگرفتی و بعد این عمل که درسی رو هی پشت سر هم بخونه و تکرار کنه تا از فکر اول دور بشه. اما امان که این کار تنها به تشدید وسواس مطالعاتی دامن میزنه. خب حالا راه حل چیه؟ فیلم زیر رو تماشا کن تا برات توضیح بدم:
اگه ویدیوهای توی سایت رو نمیبینین؛ لطفا وی پی ان تون رو خاموش کنین و مجددا صفحه رو Refresh کنین تا بدون دردسر هزاران ساعت فیلم مشاوره کنکور رو اینجا ببینین!
ممنونیم! 🙂
چرا وسواس مطالعاتی دارم؟
وسواس مطالعاتی خیلی مواقع ریشه در اضطراب ما داره. بعضی مواقع به دلیل نگاه اشتباهی که به نحوه یادگیری دروس داریم، ممکنه این مشکل درون ما شکل بگیره. خیلی مواقع این وسواس ممکنه به خاطر کند درس خوندن و یا توجه زیاد به جزئیات باشه. حالا چطور باید این وسواس رو از بین ببریم؟ در ادامه با ما همراه باش تا برات توضیح بدم
چطور وسواس مطالعاتیم رو از بین ببرم؟
اول از همه باید بدونیم اگه ریشه وسواس مطالعاتی ما اضطرابه باید این اضطراب رو با کمک حرفه ای یک مشاور حل کنیم که این بحث مربوط به ما نیست. اما اگه وسواس ما به دلیل نگاه اشتباهه، باید اینو بدونیم که قرار نیست ما با یک بار درس خوندن همه چیز رو یادبگیریم و زمان زیادی برای درس خوندن (منظور خوندن تنها یک قسمته)بذاریم. بلکه ممکنه بار اول ما تنها روی ۵۰ درصد مطالب تسلط داشته باشیم و بعد با زدن تست تشریحی و تستی و طی کردن مراحل چندگانه درس خوندن؛ به تسلط کامل برسیم. در کل یادتون باشه به ذهنتون و توانایی خودتون اعتماد داشته باشید.حالا نوبت شماست راهکار های خودتون رو، برای مقابله با وسواس مطالعاتی باهامون به اشتراک بذارید.
ارسال پاسخ